Selamat datang ke pariparipeliks punya belog! ;)

WelcomeBack!

Assalamualaikum

Setahun menghilang lama bonauu den tak buka akaun blog ni. Sebuklah memandangkan el dah nak habis semester. InsyaAllah harap semuanya dipermudahkan and el boleh grad on-time -.-'

This semester was really made me turn to that lady I never be sebab last-last nilah banyakk sangat assignment, quiz test and then handle event which my class yang jadi organizer for untuk Rumah Kebajikan Anak-Anak Yatim dan Asnaf Darul Izzah, Temerloh. Dan kitorang banyak kerja sampaikan tak sempat nak makan, nak mandi and tidur sebab nak siapkan few tasks yang tak-pernah-menyenangkan sebab banyak salah. Well, am a newbie untuk jadi organizer event kot so biasalah kan kalau skrip ucapan kena reject sampai sepuluh kali, tagging untuk vips kena print lima kali, tambah tolak dengan masalah tak puas hati atau kurang senang dengan perangai si polan itu ini, this semester really made me realize, this just one part of life. Banyak lagi el kena tempuh, kena hadap sebab pengalaman kat universiti ni cuma latihan untuk kita adapt dunia luar. Kotnya lagi susah, lagi penat sampai terduduk dan tak ada siapa nak tolong.

Sebenarnya el baru je habis paper untuk semester akhir ni jadi bolehlah el mula balik berblog kan hewhew :) Banyak betul cabaran dalam dua semester akhir ni sebab el pun bukannya pandai naw naww. Bukanlah setakat nak lulus je mampu tapi nak dapat dekan tiap semester macam kawan el pheuuuuuu macam mustahil je. -________________- Boleh memang boleh, bak kata orang orang kan, tak ada apa yang mustahil. Yes betul, tapi........................... Hehe -.-'


El gerakluu nanti el update lainnnnnnn ;)

Salam sayang,
El

No comments:

Full Editing by Nadyya Shafiqa. ©Copyright Reserved Pariparipeliks.