Selamat datang ke pariparipeliks punya belog! ;)

Speakofheart #2

Assalamualaikum.

Sorry for few days yang memang crack gilaa. Ayat jiwang macam zaman dulu korang baca pun geli merecikk dok ludah ludah bila singgah blog ni.

_______________________________________

Bukan aku tak cuba. Bukan aku takpernah fikir benda lain. Cuma. Susah. Bukan senang nak buat benda yang kau tak rela. Kalau rela kau dah lama rilek enjoy hidup bujang.

Actually, it is more hurting when the relationship is just "a friend". Lebih banyak kecewa dan terasa macam tak patut untuk rasa cemburu because it is just friend. Dan bila datang perasaan tu, rasa nak marah sendiri eventho thats not their faults. Maybe it is more easy to cut the relationship in that way and become hurts then being friend and still hurt because of those reason.

Maybe I am not as others, but it cannot holding something that is used to be mine before. Trouble of hearts. Mungkin takde apa lagi yang nak disentuh.

//Peparipeliks.

No comments:

Full Editing by Nadyya Shafiqa. ©Copyright Reserved Pariparipeliks.