Selamat datang ke pariparipeliks punya belog! ;)

Speakofheart #3

Assalamualaikum.

I may not being able to be prefect for you. I do alot of mistake that I know you won't forgive me. Everything goes wrong and Im sure you would feel the same as I am.

In the first semester we went to the college it doesnt changed anything. Everythings went well. We do things together and we fought for each other bcoz we knew we love to be together. You've got many friends there and I never stopped you from being yourself. I know you just want to befriends with them but my heart doesnt see that. I love you so I just leave all the things that blew in my mind disappear just like that. I love you because who you are, not the one who being others just to get comfort with them. I love you because I know you were differ from others. You could make up your mind and you know your ability to get what you want. I love you because I feels that you are the one who could bring my soul into the places I'd never been, giving spirits and though me the meaning of life, stay besides me to get thru the life together. I miss the old you.

But..

Then you've changed. I like when you change to be someone different. You changed your appearance, the way you talk to me and the way how you treat me, the future that you want. Its about yourself. totally changed. I know you love the way they though you to be more exclusive and more popular person. I know you just want it happen bcoz you want to, not bcoz you need to. Day by days, you've changed to someone who I dont even know where you come from.

Ego, more excited to be with friends...

You are too busy with your friends and left me all alone. What do you expect me to do when you were busy with all your activities. I miss you but I know you wont feel that. When I started to keep distance with you, you just said that I doesnt like you anymore.

You wouldnt know till the day you sees me with other guy which it not true. You keep finding my mistakes bcoz of shitty things. You keep blaming on me bcoz of the things that I never do with that guy. You leave without any explanation :'/ I need you and I miss you. So much. But because of your ego you keep silent and blocking all the things that connected with me, you deleting my pictures and...... everything seems so fast.

After a week you find me only wanna talk about that guy. And you asked me to be friend with you. Did you feel when I asked you to be friend with me while I keep likes and comments all the guys photos? Are you didnt get jealous when I do the shitty things? :'/ Did you doesnt have any feeling tho? :'/ You asked me to be friend with you but I rejected it because I couldnt watch you do that all things infront of me. I just can't :'/ But you dont understand what I'm trying to tell you. Last word that I remembered till now, "saya nak berkawan tapi awak taknak, jangan salahkan sy plak lepasni." :'/

In a day, you let your ego ripped all your heart. In a week, you let me being alone without any mercy. In less than a month, you could move on your life.

Thankyou :'/

//peparipeliks

Speakofheart #2

Assalamualaikum.

Sorry for few days yang memang crack gilaa. Ayat jiwang macam zaman dulu korang baca pun geli merecikk dok ludah ludah bila singgah blog ni.

_______________________________________

Bukan aku tak cuba. Bukan aku takpernah fikir benda lain. Cuma. Susah. Bukan senang nak buat benda yang kau tak rela. Kalau rela kau dah lama rilek enjoy hidup bujang.

Actually, it is more hurting when the relationship is just "a friend". Lebih banyak kecewa dan terasa macam tak patut untuk rasa cemburu because it is just friend. Dan bila datang perasaan tu, rasa nak marah sendiri eventho thats not their faults. Maybe it is more easy to cut the relationship in that way and become hurts then being friend and still hurt because of those reason.

Maybe I am not as others, but it cannot holding something that is used to be mine before. Trouble of hearts. Mungkin takde apa lagi yang nak disentuh.

//Peparipeliks.

Speakofheart #1

Assalamualaikum

Speakofheart.

Susah.
Susah aku nak lupa benda lama.
Susah aku nak move on.
Susah aku nak fikir benda positif.
Susah aku nak buat kerja.
Susah nak fokus on something.
Susah nak terima kenyataan.
Susah nak buat buat kuat.
Susah nak jadi kuat.
Susah hati bila tengok orang lain dah boleh move on.
Susah nak buat hati benci.
Susah nak jadi fake and takde perasaan.
Susah nak buka hati kat orang lain.
Susah nak hadap benda yang kau tak jangka macamni.
Susah bila kau terpaksa mengalah.

Susah.

Lepas beberapa tahun, this is the end of us. Banyak masalah, banyak kurang daripada lebih, banyak sangat. AKu betul betul rasa dia orang terakhir.

Tapi this is the end.

Sikitpun tak pernah buang dia.
Sikitpun tak pernah anggap boleh jadi separah ni.
Sikitpun tak rasa apa apa

sebab terlalu yakin masing masing punya rasa sayang/cinta yang kuat.

Tapi aku salah.

Takde hubungan yang kekal melainkan dengan-Nya. Manusia pun masih lagi banyak kurang yang perlu dijaga. Kalau aku sorang yang bergerak tapi dia tidak, apa lagi yang aku kena buat?

Tipulah bila cakap tak fikir apa dan boleh moveon. Susah. After few years with someone you suitable with, like, makan sama, tidur sama, lepak sama, semua benda nak buat sama sama eventho jauh gilaa rumah aku dengan dia.

Mungkin cukupla masa untuk aku mengejar dan tunggu untuk dikejar. Pada satu tahap, kau akan rasa penat untuk mencari dan kekalkan hubungan sebab terlampau sayang. Pada satu tahap, kau boleh jadi gila dan bodoh sebab fikir dan terbawa bawa sampai ke mimpi.

Bodoh.

Mungkin aku patut berhenti.

-peparipeliks.

Different People

Assalamualaikum

Kenapa manusia ni sukaa sangat banding dan bandingkan dengan orang lain walhal setiap perilaku yang ada dalam dunia ni memang berbeza beza dan tak sama.

Same goes to me, aku kan manusia juga.
Maybe sebab tu kita dikatakan tidak sempurna. Secara zahir dan batin.

But mostly girl. Seriously mengada tahap langit ketujuh sebab beriya sangat cakap itu ini banyak gila bezalah apelahhhh bila banyak sangat fikir. They might seems cruel but thats what makes them special. Bising, membebel, itu ini salah, everything goes wrong bila-bila dorang nak lahh. Kalau iyaaa pun banyak sangat salah bila dorang cakap apape just go with it. Perempuan cuma nak tahu whether you guy could accept the ways they are or just layan tak layan. Obviously.

You know why they keep argueing with you when theres nothing to be argue about? Bila they feel that you're too busy with your social life like melepak and do all the guys activities. Kalau itu pun you all dah sebuk dorang dah bising lagikan kalau you guys busy sebab perempuan lain? -_- Well yes, orang ketiga takkan masuk rumah if tuan rumah tak menjemput. If you stay loyal, good for both of you. Kalau tak, its better to tell the truth dudes. Perempuan not easy to forget what you have done to them tapi untuk memaafkan... i dont know, ikut pada diri masing masing. Bukan semua perempuan ni teruk. Like hello? Lelaki pun rasanya bukan semua dalam kalangan baik juga. No offensed.

Perempuan ni bukan susah mana pun nak jaga. Keep your time with them, especially SUKA MENGALAH PADA BENDA YANG DORANG CAKAP, jangan menggatal, jangan buat benda yang dorang tak suka, try to be romantic eventho you r not, then pap! Everything looks well in your relationship ^_^

And most of it, everyone tak suka bila kita dibanding-bandingkan dengan orang lain. Semua benda lahh include your relationship. Like example, you guys takdela ada relationship goals sangat macam couple kat dalam instagram etc tapi elokkk je. You feel that way sebab benda biasa berlaku dalam hubungan korang. But you shouldnt say that kind of things. Both akan terasa tapi girls more be like terasa lebihh sampai nak kecik hati bagai sebab they are girls. Perempuan and emotions cannot be separate. Haha!

Just go with it and guys, please be more tolerate in handling the arguement.

sincerely,
p

Convincing People

Assalamualaikum

The worst part is when you treat people right and they treat you like nothing happens. Friend? Too clichee to stay besides me. If you want to you would do something better than that. But seems like you dont need me at all.

You know what hurts more?

Bila kau boleh bagi komitmen sepenuhnya dan berharap yang orang lain akan bagi benda yang sama.

Bila kau cuba sedaya upaya untuk jadikan someone manusia tapi semuanya ditolak mentah2.

Bila kau mula sayang dan cuba untuk pertahankan hubungan tapi perkara paling senang untuk dia lepaskan semua.

Bila kau habiskan ego dan maruah kau untuk manusia yang fikir kau cuma permainkan dia sebab ego dan overthinking.

Bila kau cuba jadi yang terbaik tapi masih lagi disebut2 yang dia inginkan sesuatu yang lebih dari itu.

Manusia tak sempurna. So do I. Whats make we have a happy-ending-relationship when we keep fulling each others' unperfection.

Untuk puaskan hati semua orang tu susah. and its real.

Nothing will make the promises soooo convincing until the words spoke by itself.

Thankyou.

the unperfectionist,
Peparipeliks

Clean&Clear

Assalamualaikum

Keep inside out > Memory > Recall > Forget
Do the same things again and again.
Sampai mati. Okay? Okay.

Full Editing by Nadyya Shafiqa. ©Copyright Reserved Pariparipeliks.